Moppe.org logo

Denver SCO-65110

Elsparkcyklar har blivit ett populärt transportmedel i städer runt om i världen. De är praktiska, miljövänliga och erbjuder en smidig förflyttning genom trafiken. En av de elektriska sparkcyklarna som sticker ut är en modell med en aluminiumram och en 250 W elektrisk motor.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

Elmotorn på 250 W ger tillräckligt med kraft för att nå en maximal hastighet på upp till 20 km/h. Denna hastighet är tillräcklig för att snabbt ta sig fram genom stadens gator och trottoarer utan att riskera säkerheten. Med motorn placerad i framhjulet kan användaren enkelt styra och manövrera sparkcykeln. För att ge en bekväm åktur har den också en framfjädring som absorberar ojämnheter i vägen.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av fördelarna med denna elsparkcykel är dess vikbarhet. Det gör att användaren enkelt kan fälla ihop den och bära den med sig när den inte används. Den lätta vikten på 10 kg underlättar transporten. Dessutom är ståplattformen tillverkad av ett halkfritt material, vilket ger extra säkerhet för användaren. För att ytterligare förbättra säkerheten är elsparkcykeln utrustad med fram- och bakljus samt reflexer på fram-, bak- och sidodelarna. En ringklocka på styret är också inkluderad för att varna fotgängare eller andra trafikanter vid närmande.

Batteri och räckvidd

Elsparkcykeln har ett inbyggt uppladdningsbart batteri bestående av 14 x 18650 battericeller. Med en total kapacitet på 25,2 V och 4000 mAh kan batteriet laddas upp på bara 2-3 timmar. En fullständig laddning ger en körsträcka på upp till 12 km. Det är dock viktigt att komma ihåg att både hastighet och räckvidd kan variera beroende på faktorer som användarens vikt, terräng, temperatur och körstil. För att övervaka batteriets status och andra kördata är en multifunktionell display inkluderad på styret.

Vårt omdöme

Denna elsparkcykel med en aluminiumram och en 250 W elektrisk motor erbjuder användare en bekväm och smidig transportmetod. Med en maximal hastighet på 20 km/h och en körsträcka på upp till 12 km per laddning är den perfekt för kortare resor i stadsmiljöer. Den vikbara designen och den lätta vikten gör det enkelt att bära med sig när den inte används. Dessutom är säkerheten prioriterad med hjälp av ljus, reflexer och en ringklocka. Med denna elsparkcykel kan användare njuta av en praktisk och effektiv transport utan att belasta miljön.

Frågor & svar

Vad är den maximala vikten som elsparkcykeln kan bära?

Elsparkcykeln kan bära personer med en vikt på upp till 100 kg..

Hur lång tid tar det att ladda batteriet fullt?

Batteriet kan laddas helt på bara 2-3 timmar.

Vilken är den maximala hastigheten som elsparkcykeln kan nå?

Elsparkcykeln kan nå en maximal hastighet på upp till 20 km/h.

Är elsparkcykeln vattentålig?

Ja, elsparkcykeln är IPX4-sprutskyddad, vilket innebär att den är motståndskraftig mot vattenstänk. Dock rekommenderas den endast att användas i torrt väder för att undvika skador.