Moppe.org logo

E-WHEELS E2S Urban 2023

I en tät stadsmiljö är det viktigt att hitta ett pålitligt och smidigt sätt att ta sig runt. E2S Urban 2023 är en innovativ el-scooter som har utformats med tanke på stadslivet. Med sina praktiska funktioner och användarvänliga design är denna el-scooter ett utmärkt val för alla som vill ha ett pålitligt och prisvärt transportmedel i staden.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

E2S Urban 2023 är utrustad med en kraftfull motor som har en nominell effekt på 350 W. Trots sin kompakta storlek kan denna motor ge en imponerande topphastighet på 20 km/h. Med denna hastighet kan du enkelt navigera genom stadstrafik och komma fram till din destination snabbt och effektivt. Den starka motorn ger också tillräckligt med kraft för att klara av lutningar och ojämna vägar utan problem.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av de stora fördelarna med E2S Urban 2023 är dess mångsidighet och användarvänlighet. El-scootern är utrustad med 8,5-tums hjul som ger bra grepp och stabilitet på vägen. Dessutom har den ett dämparsystem fram, vilket ger en jämn och bekväm körning även över ojämna ytor. Med en vikt på endast 11 kg är den också lätt att hantera och bära med sig när den inte används.

E2S Urban 2023 har också andra praktiska funktioner som gör den till en idealisk följeslagare i stadsmiljön. Den kommer i flera färger, vilket ger möjlighet att välja en stil som passar ens personlighet och preferenser. Dessutom är den ihopfällbar, vilket gör den enkel att förvara eller ta med sig på kollektivtrafiken. E2S Urban 2023 har även ett stöd, vilket gör det möjligt att parkera den stabilt och säkert när den inte används.

Batteri och räckvidd

E2S Urban 2023 är utrustad med ett batteri med en kapacitet på 36V 7,5Ah och 270Wh. Detta batteri ger en optimal räckvidd på cirka 25 km, vilket är mer än tillräckligt för kortare pendlingsresor i stadsmiljön. Batteriet kan laddas på bara 3-5 timmar, vilket är mycket praktiskt för att hålla igång din resa utan större avbrott. Med detta batteri kan du vara säker på att du når din destination och sedan återvänder hem utan problem.

Vårt omdöme

E2S Urban 2023 är den perfekta följeslagaren för alla som bor eller arbetar i stadsmiljön och behöver ett pålitligt, prisvärt och bekvämt transportsätt. Med sin kraftfulla motor, punkteringsfria däck och mångsidiga funktioner kan denna el-scooter enkelt ta dig runt i stadens trånga gator och erbjuder samtidigt en behaglig körupplevelse. Dess kompakta storlek och lätta vikt gör den enkel att hantera och förvara, och den snabba laddningstiden garanterar att du alltid är redo att ge dig ut på vägarna.

Frågor & svar

Kan jag använda E2S Urban 2023 för längre resor utan att oroa mig för batteriets räckvidd?

E2S Urban 2023 har en optimal räckvidd på cirka 25 km, vilket gör den lämplig för kortare pendlingsresor i stadsmiljön. För längre resor kan det vara lämpligt att se över laddningsmöjligheter längs vägen eller överväga alternativ med längre räckvidd.

Kan jag ansluta E2S Urban 2023 till en app?

Ja, E2S Urban 2023 kommer med en app som du kan använda för att få tillgång till olika funktioner och inställningar för din el-scooter. Appen kan ge dig information om hastighet, batterinivå och andra användbara data.

Hur lång tid tar det att ladda batteriet helt?

Batteriet på E2S Urban 2023 kan laddas på 3-5 timmar, vilket innebär att du snabbt kan få tillräckligt med batterikapacitet för dina dagliga resor.

Är E2S Urban 2023 ihopfällbar för enkel transport och förvaring?

Ja, E2S Urban 2023 är ihopfällbar, vilket gör det enkelt att transportera och förvara. Du kan enkelt fälla ihop den till en kompakt storlek när den inte används och ta med den på kollektivtrafiken eller förvara den i ditt hem utan att den tar upp för mycket plats.