Moppe.org logo

E-WHEELS E2S Urban Max

E-Wheels E2S Urban Max är en elektrisk kickbike som kombinerar kraftfull prestanda och mångsidighet för att erbjuda användarvänlighet och lång räckvidd. Med en imponerande motor och ett pålitligt batteri är denna elektriska kickbike ett utmärkt val för både stadspendling och äventyr på landsbygden.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

En av de främsta fördelarna med E-Wheels E2S Urban Max är dess kraftfulla motor och imponerande prestanda. Med en nominell effekt på 600 W kan denna elektriska kickbike erbjuda en imponerande acceleration och hastighet. Den kraftfulla motorn gör det också möjligt att klättra uppför branta backar utan problem, vilket gör den idealisk för både stadsmiljöer och terrängkörning.

Mångsidighet och användarvänlighet

E-Wheels E2S Urban Max är utformad med tanke på mångsidighet och användarvänlighet. Den är utrustad med robusta luftfyllda däck som ger en smidig och bekväm körupplevelse, oavsett om du kör på asfalt eller ojämn terräng.

Denna elektriska kickbike har också en hopfällbar design, vilket gör den lätt att transportera och förvara. Du kan enkelt fälla ihop den och ta med den på tåget, i bilen eller förvara den i ditt hem utan att den tar upp mycket plats. Detta gör E-Wheels E2S Urban Max till ett praktiskt alternativ för stadspendlare och personer som behöver en elektrisk kickbike som är lätt att ta med sig överallt.

Batteri och räckvidd

E-Wheels E2S Urban Max är utrustad med ett pålitligt batteri som ger en imponerande räckvidd. Med ett 48V 15 Ah batteri och en total kapacitet på 720Wh kan denna elektriska kickbike köra upp till 70 km på en enda laddning. Detta gör den idealisk för daglig pendling och längre utflykter utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut.

Vårt omdöme

E-Wheels E2S Urban Max är en imponerande elektrisk kickbike som kombinerar kraftfull prestanda, mångsidighet och användarvänlighet. Med sin starka motor kan den erbjuda imponerande acceleration och hastighet, samtidigt som den klarar av branta backar och ojämn terräng. Dess hopfällbara design gör den praktisk att transportera och förvara, och det pålitliga batteriet ger en imponerande räckvidd på upp till 70 km. Oavsett om du behöver en pålitlig stadskompis eller en äventyrsföljeslagare är E-Wheels E2S Urban Max ett utmärkt val.

Frågor & svar

Kan jag köra E-Wheels E2S Urban Max på regniga dagar?

E-Wheels E2S Urban Max har inte specificerats med en IP-grad, vilket innebär att den kanske inte är vattentät. Det rekommenderas att undvika att köra den i kraftigt regn eller genom djupa vattenpölar för att undvika eventuella skador.

Vilken är den maximala hastigheten för E-Wheels E2S Urban Max?

Den maximala hastigheten för E-Wheels E2S Urban Max är specificerad till 20 km/h.

Kan jag använda E-Wheels E2S Urban Max som en vanlig sparkcykel utan att använda eldriften?

Ja, du kan använda E-Wheels E2S Urban Max som en vanlig sparkcykel genom att helt enkelt inte använda eldriften. Du kan fortsätta att sparka framåt med fötterna och använda den som en vanlig kickbike vid behov.

Kan jag använda E-Wheels E2S Urban Max i terräng eller på ojämna underlag?

E-Wheels E2S Urban Max är utrustad med robusta däck som är lämpliga för att hantera ojämn terräng och mindre hinder. Dock är det viktigt att vara försiktig och anpassa hastighet och körstil när man kör på ojämna underlag.