Moppe.org logo

E-WHEELS E2S V2 2023

E-Wheels E2S V2 har fått beteckningen "bästa elsparkcykeln 2023" av elsparkcykel.com och har blivit testvinnare på flera ledande plattformar som Nettavisen.no, Tek.no och Dinside.no. Det är inte svårt att förstå varför den har blivit så populär. Med sina uppdaterade funktioner och förbättringar jämfört med föregångaren har E2S V2 lyckats imponera på både experter och användare.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

En av de främsta anledningarna till E2S V2:s framgång är dess kraftfulla 250 W motor. Denna nominella effekt gör att elsparkcykeln klarar av branta backar och ger en snabb accelerationsförmåga. I ett backtest utfört av Tek.no visade det sig att E2S V2 kunde forcera backen dubbelt så snabbt som sin närmaste konkurrent.

Mångsidighet och användarvänlighet

E2S V2 är utrustad med flera funktioner som ökar dess användarvänlighet. Den levereras med en Bluetooth-app som låter användaren låsa sparkcykeln och göra personliga inställningar. Dessutom har den en säkerhetsfunktion som förhindrar att den rullar iväg om man stöter emot accelerationshandtaget. Funktionen "non zero start" kräver att användaren sparkar igång elsparkcykeln innan motorn aktiveras. Denna funktion kan stängas av i appen om användaren inte önskar att den ska vara aktiverad.

Batteri och räckvidd

E2S V2 kommer i två versioner: Standard och Long Range+. Long Range+ är utrustad med ett större batteri som ger en 30 % längre räckvidd på 10 Ah. Detta gör den till ett utmärkt val för långa pendlingsresor eller utflykter. För optimal körkomfort har Long Range+ även dämpare för att absorbera ojämnheter i vägen. E2S V2 har även möjlighet att välja punkteringsfria hjul för extra bekvämlighet och skydd mot punkteringar.

Vårt omdöme

E-Wheels E2S V2 har gjort sig förtjänt av sin popularitet i Skandinavien. Med sin kraftfulla motor, användarvänliga funktioner och imponerande prestanda har den blivit favoriten bland både experter och användare. Den positiva feedbacken från nöjda köpare bekräftar dess pålitlighet och funktionalitet.

Frågor & svar

Vilken är den nominella effekten på E-Wheels E2S V2:s motor?

Den nominella effekten på E2S V2:s motor är 250 W.

Har E2S V2 någon IP-certifiering för skydd mot damm och väta?

Ja, E2S V2 har en IP56-certifiering, vilket innebär att den har ett godtagbart skydd mot damm och väta samt fullt skydd mot större fasta objekt.

Finns det någon skillnad mellan Standard och Long Range+ versionerna av E2S V2?

Ja, Long Range+ versionen har ett större batteri för 30 % längre räckvidd, dämpare för bättre körkomfort och möjligheten att välja punkteringsfria hjul.

Kan man styra E2S V2 med en Bluetooth-app?

Ja, E2S V2 är utrustad med en Bluetooth-app som låter användaren låsa sparkcykeln och göra personliga inställningar.