Moppe.org logo

E-WHEELS E2S V2 Lite 2023

E2S V2 Lite har snabbt blivit en favorit bland elsparkcyklar och har fått positiva recensioner från flera olika tester och användare. Den har utsetts till bästa elsparkcykel 2021 av Elsparkcykel.com och fått höga betyg på Nettavisen.no, Dinside.no och Tek.no. Med sin kraftfulla motor, mångsidighet och långa räckvidd erbjuder E2S V2 Lite mycket för pengarna och har blivit en pålitlig och populär modell bland pendlare och sparkcykelentusiaster.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

E2S V2 Lite utmärker sig med sin kraftfulla motor och imponerande prestanda. Enligt recensionerna från flera tester levererar elsparkcykeln på sina löften om en betydligt kraftfullare motor. Den klarar enkelt av att ta sig uppför backar och erbjuder en rolig och smidig körupplevelse. Med sin soliditet och stabilitet ger E2S V2 Lite användarna förtroendet att åka långa sträckor utan bekymmer.

Mångsidighet och användarvänlighet

E2S V2 Lite är utformad för att vara mångsidig och användarvänlig. En av de framstående funktionerna är den inbyggda SMART Accelerator som har en säkerhetsfunktion. Den förhindrar att elsparkcykeln kör iväg om man råkar stöta emot den, vilket är särskilt praktiskt vid övergångsställen och i trånga utrymmen. Dessutom har E2S V2 Lite en Bluetooth-anslutning och en app som gör det möjligt att låsa sparkcykeln och göra personliga inställningar. Användarna kan enkelt välja mellan olika körlägen och anpassa sparkcykeln efter sina egna preferenser.

Batteri och räckvidd

E2S V2 Lite är utrustad med ett stort batteri som säkerställer lång räckvidd. Detta är särskilt viktigt för pendlare som behöver en pålitlig elsparkcykel för daglig användning. Medan den exakta räckvidden kan variera beroende på faktorer som vikt och terräng, har användare rapporterat att de har kört över 20 km på en laddning. Detta gör E2S V2 Lite till en pålitlig följeslagare för både kortare och längre resor.

Vårt omdöme

Sammanfattningsvis har E2S V2 Lite visat sig vara en pålitlig och kraftfull elsparkcykel. Med sin kraftfulla motor, mångsidighet och långa räckvidd har den blivit en favorit bland både användare och experter. Dess robusta konstruktion och användarvänliga funktioner gör den till ett bra val för pendlare och sparkcykelentusiaster. Oavsett om man behöver en pålitlig transportmetod eller bara vill ha kul på vägen är E2S V2 Lite definitivt värd att överväga.

Frågor & svar

Är E2S V2 Lite vattentät?

E2S V2 Lite har en IP56-certifiering, vilket innebär att den har ett godtagbart skydd mot damm och små partiklar. Den erbjuder också fullt skydd mot större fasta objekt. Det är dock viktigt att vara försiktig med att utsätta elsparkcykeln för stora mängder vatten, eftersom det kan tränga igenom till elektroniken.

Finns det en app för E2S V2 Lite?

Ja, E2S V2 Lite är utrustad med Bluetooth och en app. Genom appen kan användarna låsa sparkcykeln, göra personliga inställningar och få tillgång till olika funktioner. Appen kan också användas för att stänga av funktionen "non zero start", som förhindrar att sparkcykeln kör iväg om man råkar stöta emot den.

Vad är den maximala hastigheten för E2S V2 Lite?

Den maximala hastigheten för E2S V2 Lite är 20 km/h. Detta gör den laglig för alla i Sverige, oavsett ålder. Det är dock viktigt att följa de gällande trafikreglerna och anpassa hastigheten efter omgivningen och terrängen..

Vad är skillnaden mellan E2S V2 Lite och Xiaomi Essential och 1S??

E2S V2 Lite kan förväxlas med Xiaomi Essential och 1S, men E2S V2 Lite är betydligt starkare och har fler funktioner i appen. Med sin kraftfulla motor och användarvänliga design erbjuder E2S V2 Lite en överlägsen körupplevelse och prestanda jämfört med Xiaomi-modellerna.