Moppe.org logo

E-WHEELS E2S V2 PRO 2023

E2S V2 PRO är den efterlängtade PRO-versionen av den populära elsparkcykeln ES2 V2. Med förbättrad design och uppdaterade funktioner har denna modell fått positiva recensioner och anses vara en av de bästa på marknaden. I denna artikel kommer vi att undersöka motorprestanda, användarvänlighet, batteriets kapacitet och räckvidd samt sammanfatta användarrecensioner för att ge en övergripande bild av ES2 V2 PRO.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

ES2 V2 PRO har fått en uppgraderad motor för att erbjuda ännu bättre prestanda än föregående modell. Med en nominell effekt på 500 W och en toppeffekt på 1000 W kan denna elsparkcykel enkelt klara av branta backar och leverera en imponerande acceleration. Enligt recensioner från Tek.no imponerade ES2 V2 PRO med sin kraftfulla motor och förmåga att enkelt ta sig uppför backar. Den jämfördes också med konkurrenter som Xiaomi Pro och Ninebot Max G30 och visade sig vara överlägsen i både hastighet och prestanda.

Mångsidighet och användarvänlighet

ES2 V2 PRO erbjuder flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. En av de mest framstående funktionerna är den nya LCD-skärmen, som visar viktig information om hastighet, batterinivå och körlägen. Genom att använda den inbyggda Bluetooth-funktionen och appen kan användarna enkelt låsa upp elsparkcykeln och göra personliga inställningar. En intressant säkerhetsfunktion är "non zero start", vilket innebär att användaren måste ge en liten spark för att påbörja accelerationen. Detta förhindrar oavsiktlig acceleration och är särskilt användbart vid övergångsställen. Tek.no berömde också ES2 V2 PRO för dess klättringsförmåga och långa räckvidd, vilket gör den till en pålitlig och mångsidig följeslagare för daglig pendling.

Batteri och räckvidd

ES2 V2 PRO är utrustad med ett större batteripaket än tidigare modeller, med imponerande 36 V och 15 Ah kapacitet. Detta resulterar i en optimal räckvidd på 45 kilometer, vilket gör det möjligt att ta längre turer utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut. Enligt recensioner från användare på E-wheels NO och Tek.no levererade ES2 V2 PRO på förväntningarna när det gäller batteriets prestanda och räckvidd. Att ha tillgång till en pålitlig och långvarig batterikapacitet är avgörande för att få en positiv användarupplevelse med en elsparkcykel, och ES2 V2 PRO uppfyller dessa krav.

Vårt omdöme

ES2 V2 PRO är en imponerande elsparkcykel som har fått positiva recensioner från användare och experter. Med en kraftfull motor, användarvänliga funktioner och en lång räckvidd erbjuder denna modell en pålitlig och bekväm körupplevelse. Den förbättrade designen, inklusive LCD-skärmen och Bluetooth-funktionen, gör det enkelt att anpassa inställningar och hålla koll på viktig information. Även om det finns några recensioner med mindre klagomål, verkar majoriteten av användarna vara mycket nöjda med ES2 V2 PRO och rekommenderar den till andra.

Frågor & svar

Vilken är topphastigheten för ES2 V2 PRO?

ES2 V2 PRO har en topphastighet som kan väljas mellan 20 km/h och 30 km/h. Observera att att köra med en hastighet över 20 km/h kan vara olagligt på vissa platser.

Har ES2 V2 PRO punkteringsfria däck?

Ja, ES2 V2 PRO erbjuder valet mellan antingen luftfyllda hjul eller punkteringsfria däck. De luftfyllda hjulen ger en bekväm körning även på ojämnt underlag, medan punkteringsfria däck ger skydd mot punkteringar.

Vilken typ av skydd har ES2 V2 PRO mot damm och väta?

ES2 V2 PRO har en IP56-certifiering, vilket innebär att den har godtagbart skydd mot damm och väta. Den ger också fullt skydd mot större fasta objekt. Det är viktigt att undvika att utsätta produkten för stora mängder vatten eftersom det kan påverka elektroniken.

Vad är skillnaden mellan nominell effekt och toppeffekt?

Nominell effekt är den kontinuerliga effekt som motorn kan producera över tid, medan toppeffekt är den maximala effekt som kan uppnås under korta perioder. Nominell effekt används normalt för att beskriva den vanliga prestandan hos en motor, medan toppeffekt kan vara användbart för att klara av tillfälliga krävande situationer, som att klättra uppför branta backar.