Moppe.org logo

KAABO Mantis 10 Pro

Kaabo Mantis 10 PRO är en av de mest framstående elsparkcyklarna på marknaden, hyllad för sin imponerande balans mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt. Det är ingen överraskning att denna modell utnämndes till bäst i test 2021 i en omfattande jämförelse av över 60 elsparkcyklar av ESG (Electric Scooter Guide).

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

Med sin kraftfulla 3600 W motor (maximal nominell effekt) imponerar Mantis 10 PRO med sin snabba acceleration och korta bromssträcka. För att uppnå denna prestanda är elsparkcykeln utrustad med två 60 V 1000 W-motorer, vilket ger en totalt imponerande effekt. Vid accelerationstester kunde Mantis 10 PRO nå 0-25 km/h på endast 2 sekunder och 0-50 km/h på 5,9 sekunder. Dessutom erbjuder den en imponerande klättringsförmåga på över 35%.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av de mest framträdande egenskaperna hos Mantis 10 PRO är dess mångsidighet och användarvänlighet. Med robust konstruktion och pålitliga dämpare, tillsammans med stora luftfyllda däck, erbjuder denna elsparkcykel en fantastisk körkomfort och precision. Mantis 10 PRO är inte bara snabb, den håller sig också stadigt på vägen, vilket ger föraren en känsla av säkerhet och kontroll.

Batteri och räckvidd

Mantis 10 PRO finns i två varianter: PRO och PRO+. PRO-modellen levereras med ett 18,2 Ah batteri, medan PRO+-modellen har ett kraftfullare 24,5 Ah batteri samt Minimotor-komponenter. Batteriet ger tillräckligt med kraft för att ge en imponerande räckvidd. För användare som behöver ännu längre körsträcka kan PRO+-modellen vara ett bra alternativ. Det är värt att notera att Kaabo har samarbetat med Minimotors för att erbjuda de bästa kontrollerna och displayerna på marknaden vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen.

Vårt omdöme

Kaabo Mantis 10 PRO en elsparkcykel som verkligen lever upp till sitt rykte som testvinnare. Med sin kraftfulla motor, snabba acceleration och imponerande klättringsförmåga erbjuder den en unik och spännande körupplevelse. Dess robusta konstruktion, säkra bromssystem och användarvänliga design gör den till en pålitlig och mångsidig följeslagare för alla dina resor. Oavsett om du är ute efter fart, komfort eller hållbarhet, kommer Mantis 10 PRO troligen att överträffa dina förväntningar.

Frågor & svar

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos Kaabo Mantis 10 PRO?

Kaabo Mantis 10 PRO erbjuder enastående prestanda med sin kraftfulla 3600 W motor, snabb acceleration och imponerande klättringsförmåga. Den har också robust konstruktion, pålitliga dämpare och stora luftfyllda däck som ger en fantastisk körkomfort och precision.

Vilken är skillnaden mellan Mantis 10 PRO och Mantis 10 PRO+?

Mantis 10 PRO levereras med ett 18,2 Ah batteri, medan Mantis 10 PRO+ har ett kraftfullare 24,5 Ah batteri samt Minimotor-komponenter. PRO+-modellen erbjuder ännu starkare acceleration och klättringsförmåga, tillsammans med en högkvalitativ och användarvänlig display från Minimotors.

Vilken utmärkelse fick Mantis 10 PRO år 2021?

Mantis 10 PRO utsågs till bäst i test 2021 av ESG (Electric Scooter Guide) i deras stora jämförelse av över 60 elsparkcyklar. Den fick pris för sin pålitliga konstruktion, snabba acceleration och imponerande körkomfort.

Vilken är räckvidden för Mantis 10 PRO?

Räckvidden för Mantis 10 PRO beror på batterimodellen. PRO-modellen har en bra räckvidd med sitt 18,2 Ah batteri, medan PRO+-modellen med sitt kraftfullare 24,5 Ah batteri kan erbjuda ännu längre körsträcka. Det är viktigt att komma ihåg att faktorer som hastighet, terräng och körstil kan påverka den verkliga räckvidden.