Moppe.org logo

KAABO Wolf Warrior 11 Pro+

KAABO Wolf Warrior 11 PRO+ är en elsparkcykel som är speciellt designad för att erbjuda den ultimata terrängupplevelsen. Med en imponerande kombination av prestanda, hållbarhet och komfort, är denna elsparkcykel ett perfekt val för äventyrslystna personer som vill utforska olika terränger.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

En av de framträdande funktionerna hos Wolf Warrior 11 PRO+ är dess kraftfulla motorer och imponerande prestanda. Den är utrustad med två borstlösa motorer som, tillsammans med 240 A-styrenheter från Minimotors, ger en toppeffekt på hela 5400 W. Detta gör att elsparkcykeln kan accelerera snabbt och hantera extrema klättringar utan problem. Med denna kraft under huven kan användarna verkligen uppleva banbrytande acceleration och överlägsen prestanda.

Mångsidighet och användarvänlighet

Wolf Warrior 11 PRO+ är konstruerad för att vara en mångsidig elsparkcykel som kan hantera olika terränger. Den är utrustad med motorcykelhydrauliska dämpare i framgaffeln och en revolutionerande fjäderdämpare bak, vilket ger en jämn och stabil körning även på ojämnt underlag. Dessutom är de 11-tums terrängdäcken av hög kvalitet och kan klara av olika typer av terräng med lätthet.

Elsparkcykeln är också utformad med användarvänlighet i åtanke. Med en vikt på 46 kg är den stadig och robust, vilket gör att användarna kan känna sig säkra och stabila under körningen. Dock kräver dess kraftfulla gasrespons viss vana för att behärska den fullt ut, och det rekommenderas att justera accelerationen i början för att undvika överraskningar. Dessutom är den utrustad med en lägre styrehöjd, vilket kan vara en nackdel för personer över 190 cm.

Batteri och räckvidd

Wolf Warrior 11 PRO+ levereras med ett kraftfullt 60 V 35 Ah-batteri, vilket ger en imponerande räckvidd på upp till 150 kilometer. Detta innebär att användarna kan njuta av långa äventyr utan att oroa sig för att batteriet ska ta slut. Dessutom erbjuder batteriet en bra räckvidd även när elsparkcykeln körs på maximal effekt. Detta gör Wolf Warrior 11 PRO+ till ett pålitligt val för de som vill utforska terrängen utan att behöva oroa sig för att bli strandsatta på grund av batteribrist.

Vårt omdöme

KAABO Wolf Warrior 11 PRO+ är en imponerande elsparkcykel som erbjuder den ultimata terrängupplevelsen. Med sin kraftfulla motor, extrem klättringsförmåga och imponerande räckvidd är den ett perfekt val för äventyrslystna personer som älskar att utforska olika terränger. Dess mångsidighet och användarvänlighet gör den till ett pålitligt val för både erfarna och mer avancerade användare.

Frågor & svar

Vilken är den maximala hastigheten för KAABO Wolf Warrior 11 PRO+?

KAABO Wolf Warrior 11 PRO+ har en maximal hastighet på cirka 80 km/timmen. Detta gör den till en av de snabbaste elsparkcyklarna på marknaden.

Hur lång tid tar det att ladda batteriet fullt?

Det tar cirka 8-10 timmar att ladda KAABO Wolf Warrior 11 PRO+'s batteri fullt med den medföljande laddaren.

Kan Wolf Warrior 11 PRO+ hantera regn och fuktighet?

Ja, elsparkcykeln är konstruerad för att vara tålig mot regn och fuktighet. Den har en IPX4-klassificering, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk från alla riktningar.

Vad är den maximala viktkapaciteten för Wolf Warrior 11 PRO+?

Wolf Warrior 11 PRO+ har en maximal viktkapacitet på 150 kg.