Moppe.org logo

MERCANE WideWheel PRO

MERCANE WideWheel PRO är den efterlängtade uppgraderingen av den populära WideWheel-elsparkcykeln. Med sina imponerande funktioner och förbättringar erbjuder denna elsparkcykel en ny nivå av körupplevelse. Med en robust design, kraftfull motor och lång räckvidd är WideWheel PRO en pålitlig och mångsidig färdmedel för både stadskörning och längre sträckor.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

WideWheel PRO är utrustad med en imponerande 2000 W motor, vilket ger stark acceleration och klättringsförmåga. Detta gör det möjligt för dig att enkelt ta dig uppför backar och navigera genom krävande terräng. Med WideWheel PRO kan du uppnå höga hastigheter och njuta av en smidig körupplevelse.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av WideWheel PRO:s stora fördelar är dess breda och stötdämpande däck. Med tio centimeter breda däck och dämpning i båda hjulen garanterar elsparkcykeln en bekväm körning även på ojämnt underlag. Dessutom har WideWheel PRO en stark ram och en förstärkt vikningsmekanism, vilket ökar dess stabilitet och pålitlighet.

En annan ny funktion är det LCD Smart displayet, som visar användbar information som hastighet, körsträcka, batterinivå, volt, farthållare, körläge och växel. Detta gör det enkelt att ha full kontroll över dina resor och justera inställningarna efter dina preferenser.

Batteri och räckvidd

WideWheel PRO levereras med ett uppgraderat batteri med 12 % större kapacitet och förbättrad prestanda. Detta ger en optimal räckvidd på upp till 70 km, vilket är imponerande för en elsparkcykel. Det uppgraderade batteriet gör det möjligt att ta längre resor utan att behöva oroa sig för att ladda upp för ofta.

Vårt omdöme

MERCANE WideWheel PRO en imponerande elsparkcykel som erbjuder kraftfull prestanda, mångsidighet och användarvänlighet. Med sin robusta design och breda däck garanterar den en bekväm körning på olika underlag. Den uppgraderade motorn och batteriet ger en imponerande acceleration, klättringsförmåga och räckvidd. WideWheel PRO är perfekt för både stadskörning och längre äventyr.

Frågor & svar

Vilka förbättringar har gjorts i WideWheel PRO jämfört med tidigare modeller?

WideWheel PRO har fått flera betydande förbättringar, inklusive en ny design på ramen för ökad styrka, en förstärkt vikningsmekanism för att eliminera slack i styret och ett uppgraderat bromssystem med 120 mm skivbromsar fram och bak. Dessutom har den fått ett nytt LCD Smart display, uppgraderade strålkastare och bakljus samt ökad toppfart.

Vilken räckvidd kan man förvänta sig med WideWheel PRO?

WideWheel PRO har en optimal räckvidd på upp till 70 km, vilket är imponerande för en elsparkcykel. Det uppgraderade batteriet med 12 % större kapacitet och förbättrad prestanda möjliggör längre resor utan att behöva ladda upp för ofta.

Vilka fördelar har WideWheel PRO:s breda däck?

WideWheel PRO:s breda däck, med en bredd på tio centimeter, erbjuder flera fördelar. De ger en bekväm körning genom att absorbera stötar och vibrationer från ojämna vägar. Däcken ger också bättre stabilitet och grepp, vilket är viktigt för att hantera olika typer av terräng.

Vad kan man berätta om WideWheel PRO:s motor och prestanda?

WideWheel PRO är utrustad med en kraftfull 2000 W motor som ger stark acceleration och klättringsförmåga. Den höga motorkraften gör att elsparkcykeln enkelt tar sig uppför backar och klarar krävande terräng. Dessutom kan WideWheel PRO uppnå höga hastigheter och erbjuda en smidig körupplevelse.