Moppe.org logo

Mi Electric Scooter 3

Den moderna tekniken har revolutionerat transportsättet och elektriska skotrar har blivit allt populärare som ett smidigt och miljövänligt alternativ. En av de senaste tillskotten på marknaden är Mi Electric Scooter 3, som erbjuder en stark motor, smarta funktioner och är enkel att använda.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

Mi Electric Scooter 3 har en kraftfull motor som presterar vid en maximal effekt på 600 W. Med denna motor kan du enkelt nå en maxhastighet på 25 km/h och tack vare skotterns kapabilitet kan du köra i backar med en lutning på upp till 16%. Den starka motorn ger dig ett bra drag och du kan klättra uppför backar utan problem. Detta gör att du kan använda skottern för dagliga pendlingar till jobbet, skolan eller för att träffa vänner på en kaffepaus.

Mångsidighet och användarvänlighet

Mi Electric Scooter 3 är utformad för att vara mångsidig och användarvänlig. Den är utrustad med en hopfällbar ram tillverkad av en höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering. Med en vikt på endast 13 kg kan du enkelt fälla ihop skottern och ta den med dig överallt. Dessutom är den utrustad med bekväma luftdäck som ger en behaglig åktur och säkerställer en jämn körning på olika underlag.

Batteri och räckvidd

Mi Electric Scooter 3 har en smart batterifunktion som är utformad för att förlänga batteriets livslängd. När batterinivån är under 30% och skottern inte har varit påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge. Detta hjälper till att bevara batteriets prestanda och förlänger dess totala livslängd. Batteriet har en kapacitet på 7650 mAh och 275 Wh, vilket ger en imponerande räckvidd på upp till 30 km. Detta kan dock variera beroende på faktorer som temperatur, belastning, vindhastighet och vägförhållanden.

Vårt omdöme

Mi Electric Scooter 3 är en imponerande elektrisk skoter som erbjuder både prestanda och användarvänlighet. Den starka motorn med en maximal effekt på 600 W ger dig möjlighet att nå en maxhastighet på 25 km/h och klättra i backar med en lutning på 16%. Skottern är mångsidig och hopfällbar, vilket gör den enkel att ta med sig överallt. Batteriets smarta funktioner och kapacitet på 7650 mAh ger dig en generös räckvidd på upp till 30 km. Med Mi Electric Scooter 3 kan du njuta av en säker och bekväm körupplevelse samtidigt som du bidrar till att minska miljöpåverkan.

Frågor & svar

Vilka säkerhetsfunktioner har Mi Electric Scooter 3?

Mi Electric Scooter 3 har flera säkerhetsfunktioner, inklusive en främre lampa och en bakre LED-varningslampa för att öka synligheten. Dessutom finns det en stor reflex i fronten och stora dubbelriktade sidoreflexer för att hålla både föraren och andra trafikanter säkra. Skottern är också utrustad med ett bromsok med dubbla kolvar för effektivare bromsning och snabb respons, vilket förbättrar säkerheten.

Vilken typ av material är skottern tillverkad av?

Skotterns ram är tillverkad av en höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering. Detta gör skottern både lätt och hållbar.

Kan jag ansluta Mi Electric Scooter 3 till min smartphone?

Ja, Mi Electric Scooter 3 är kompatibel med Android och iOS. Du kan ansluta skottern till Mi Home-appen för att aktivera den och ha koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone.

Kan jag använda Mi Electric Scooter 3 i regnigt väder?

Det rekommenderas att undvika att använda skottern i mycket våta förhållanden, särskilt om marken är blöt. Elsparkcykeln kan dock klara av att köras på våta ytor, men det kan påverka greppet och köregenskaperna.