Moppe.org logo

Navee Electric Scooter N40 (Nordic) 250W

Navee N40 är en elsparkcykel som erbjuder säkerhet, smidighet och komfortabel transport på upp till 40 km i en hastighet på upp till 20 km/h. Med sin starka borstlösa motor, ett kraftfullt litiumbatteri och ett användarvänligt design är N40 en välutrustad elsparkcykel som passar både för vardagspendling och fritidsaktiviteter.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

Navee N40 är utrustad med en stark borstlös motor på 250W, vilket ger tillräcklig kraft för att nå en maximal körhastighet på 20 km/h. Med denna prestanda kan föraren enkelt navigera genom stadstrafiken eller ta sig fram längs cykelvägar. Motorn är också kapabel att klara av en klättringsvinkel på upp till 20%, vilket gör att N40 kan hantera kuperad terräng utan problem. Den borstlösa motorn har fördelen att den är bortslös och kräver minimalt med underhåll, vilket bidrar till en lång livslängd och en pålitlig prestanda.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av fördelarna med Navee N40 är dess mångsidighet och användarvänlighet. Elsparkcykeln är tillverkad med en aluminiumram som gör den lätt och hållbar samtidigt som den kan bära upp till 100 kg i vikt. Med sina slanglösa pneumatiska 10-tums däck erbjuder den en bekväm körupplevelse samtidigt som risken för punktering minskar. Den breda ståplattan och styret ger föraren extra komfort och stabilitet under färden.

N40 är också hopfällbar och väger endast 15,5 kg, vilket gör den enkel att bära med sig eller rulla efter sig när den inte används. Den är perfekt för pendlare som behöver en smidig och portabel transportlösning. Dessutom är N40 utrustad med en stark framlampa, vilket ökar säkerheten under kvällskörningar eller vid dåliga ljusförhållanden.

Batteri och räckvidd

Navee N40 har ett starkt litiumbatteri med en kapacitet på 36V 10Ah. Detta ger tillräcklig kraft för att driva elsparkcykeln och möjliggör en imponerande räckvidd på upp till 40 km per laddning. Med denna räckvidd kan användarna ta sig längre sträckor utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut. För att hålla koll på batteristatusen i realtid finns det en batteriindikator på instrumentbrädan.

Vårt omdöme

Navee N40 är en pålitlig och välutrustad elsparkcykel som erbjuder både prestanda och användarvänlighet. Med sin starka motor, imponerande räckvidd och säkra bromssystem är den ett utmärkt val för dem som söker en pålitlig transportlösning. Dess hopfällbara design och lätta vikt gör den idealisk för pendlare och personer som behöver en portabel transportmetod. Med Navee N40 kan användarna njuta av en smidig och bekväm körupplevelse samtidigt som de tar sig fram på ett miljövänligt sätt.

Frågor & svar

Vilken är den maximala körhastigheten för Navee N40?

Navee N40 har en maximal körhastighet på 20 km/h.

Vilken typ av motor har N40?

Navee N40 är utrustad med en stark borstlös motor på 250W.

Vad är räckvidden per laddning för N40?

Navee N40 har en imponerande räckvidd på upp till 40 km per laddning.

Är N40 vattentät?

Ja, Navee N40 är vattentät med IPX4-klassning, vilket gör den tålig mot vattenstänk och lättare regn.