Moppe.org logo

Navee Electric Scooter N65 (EU) 500W

Elsparkcyklar har blivit alltmer populära som ett praktiskt och miljövänligt transportsätt i städer runt om i världen. N65 är en imponerande elsparkcykel som erbjuder maximal prestanda och användarvänlighet. Med sina kraftfulla funktioner och smarta design är denna elsparkcykel ett utmärkt val för både kortare och längre resor.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

N65 är utrustad med en borstlös motor på 500W, vilket ger tillräcklig kraft för att klara av krävande situationer. Den starka motorn gör det möjligt att köra i en klättringsvinkel på upp till 25% i hastigheter upp till 25 km/h. Detta gör att du kan tackla branta backar och kuperad terräng med lätthet. Med sin imponerande prestanda erbjuder N65 en smidig och effektiv körupplevelse.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av de främsta fördelarna med N65 är dess mångsidighet och användarvänlighet. Elsparkcykeln är hopfällbar på två ställen, vilket gör den enkel att förvara och tar upp minimalt med plats. Den har även 10-tums däck med en bredd på 7,62 cm, vilket ger stabilitet och en bekväm åktur. Dessutom är N65 utrustad med en tålig aluminiumram och en bred ståplatta med en anti-sladd matta för ökad säkerhet. Med en maxvikt på 120 kg och en vikt på endast 23,5 kg är den även lätt att bära med sig vid behov.

Batteri och räckvidd

N65 har ett extra kraftfullt litiumbatteri på 48V 12,5Ah, vilket ger en imponerande räckvidd. Med en full laddning kan du köra upp till 65 km när du kör i den maximala hastigheten på 25 km/h. Batteriets status kan enkelt övervakas i realtid via elsparkcykelns LED-skärm på styret. Detta gör det möjligt för dig att ha full koll på både hastigheten och batteriets återstående kapacitet under din resa. Dessutom erbjuder N65 snabb laddning för minimal väntetid och effektivitet.

Vårt omdöme

N65 är en kraftfull och pålitlig elsparkcykel som erbjuder en imponerande körupplevelse. Med sin starka motor, långa räckvidd och smarta design är den idealisk för både kortare pendlingsresor och längre äventyr. Den hopfällbara funktionen gör den enkel att förvara och transportera, medan det robusta bromssystemet och den välbelysta framlampan ökar säkerheten för föraren. Med N65 kan du njuta av bekväma och effektiva åkturer samtidigt som du gör en insats för miljön.

Frågor & svar

Är N65 lämplig för användning på ojämn terräng?

Trots att N65 är utrustad med breda däck och en tålig aluminiumram, gör den lägre markfrigången att den främst passar bäst för användning på asfalt eller jämnare ytor. Den kan dock hantera mindre ojämnheter och mindre backar med lätthet.

Hur lång tid tar det att ladda N65 helt?

Tiden det tar att ladda N65 helt beror på flera faktorer, inklusive den nuvarande laddningsnivån och laddningsutrustningen. Generellt sett tar det cirka 4-6 timmar att ladda batteriet helt från 0%.

Är N65 vattentålig?

N65 är inte helt vattentät, men den är konstruerad för att klara av lätt regn och fukt. Det rekommenderas dock att undvika att använda elsparkcykeln i kraftigt regn eller genom djupa vattenpölar för att skydda dess elektronik och förlänga dess livslängd.

Kan N65 användas av personer med högre vikt?

Ja, N65 kan användas av personer med en maxvikt på upp till 120 kg. Den tåliga konstruktionen och kraftfulla motorn gör att den kan klara av belastningen och ge en bekväm körupplevelse även för tyngre användare.