Moppe.org logo

Navee Electric Scooter S65 (EU) 500W

Navees S65 elsparkcykel är en kraftfull och pålitlig färdmedel för daglig pendling. Med sin imponerande motorprestanda, lång räckvidd och användarvänliga funktioner erbjuder den en bekväm och säker åktur.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

En av de främsta egenskaperna hos Navees S65 är dess kraftfulla motor på 500 watt. Denna motor ger cykeln en imponerande acceleration på upp till 25 km/h och klarar av att hantera 25% klättringsvinkel. Med denna kraft kan användarna enkelt ta sig fram i stadstrafik och klara av kuperade områden utan problem.

Mångsidighet och användarvänlighet

Navees S65 är utformad med både mångsidighet och användarvänlighet i åtanke. Den har tre olika körlägen: gångläge (5 km/h), standardläge (15 km/h) och sportläge (25 km/h). Detta gör att användarna kan anpassa sin hastighet efter olika trafikförhållanden och preferenser. Dessutom är elsparkcykeln utrustad med dubbla bromssystem, vilket ger en säker och kontrollerad inbromsning. Den dubbla fjädringen fram och bak ger en jämn och smidig åktur även över ojämnt underlag.

Batteri och räckvidd

Navees S65 har ett stort litiumbatteripaket som gör det möjligt att transportera sig upp till 65 km på en enda laddning. Detta är en imponerande räckvidd som gör det möjligt för användarna att göra längre resor utan att oroa sig för att batteriet tar slut. Batteripaketet är också avtagbart, vilket gör det enkelt att ladda det separat och behålla elsparkcykeln portabel.

Vårt omdöme

Navees S65 elsparkcykel erbjuder en kraftfull och pålitlig åktur för daglig pendling. Dess motor på 500 watt ger imponerande prestanda med en acceleration på upp till 25 km/h. Den långa räckvidden på 65 km och det stora litiumbatteripaketet ger användarna möjlighet att göra längre resor utan bekymmer. Med dess mångsidighet och användarvänliga funktioner är detta en elsparkcykel som kan möta behoven hos både erfarna och nya användare.

Frågor & svar

Kan Navees S65 hantera regn och våta väderförhållanden?

Ja, Navees S65 är utrustad med 10-tums slanglösa pneumatiska däck som klarar av att hantera vatten och de flesta väderklimat. Däcken är självförslutande, vilket minskar risken för punktering och ger användarna en trygg åktur även på våta vägar.

Vilket material är elsparkcykeln tillverkad av?

Navees S65 är tillverkad av aluminium, vilket ger den både hållbarhet och en lätt vikt. Med en maxvikt på 120 kg kan den bära de flesta användare utan problem.

Finns det några säkerhetsfunktioner på elsparkcykeln?

Ja, Navees S65 är utrustad med lampor fram och bak för att förbättra synligheten i mörker. Detta bidrar till en säkrare åktur genom att göra användaren mer synlig för andra trafikanter.

Kan jag koppla samman min telefon med elsparkcykeln?

Ja, Navees S65 har en smart app som gör det möjligt att ansluta telefonen till elsparkcykeln via Bluetooth. Genom appen kan användarna få ytterligare kördata och information om sträckor, batteritid och kvarstående räckvidd.