Moppe.org logo

NIU KQi2 Pro

NIU KQi2 Pro elektrisk skoter är en kraftfull och intelligent lösning för urbana resor. Med sitt innovativa designkoncept och avancerade funktioner erbjuder denna skoter en bekväm och säker körupplevelse. NIU, ett globalt varumärke för urban mobilitet, har skapat en elektrisk skoter som kombinerar teknik, stil och frihet.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

KQi2 Pro är utrustad med en kraftfull 250 W motor som ger snabb acceleration och tillräckligt med kraft för att klara av stadens backar. Med en maximal hastighet på 20 km/h och förmågan att hantera sluttningar på upp till 15 % kan denna elskoter effektivt ta dig dit du behöver vara. Den revolutionerande trumbromsen, den första i branschen, och det dubbla bromssystemet med elektronisk broms ger säker och stabil bromsning både på torra och våta vägar.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av de stora fördelarna med KQi2 Pro är dess mångsidighet och användarvänlighet. Med en bekväm och ergonomisk design, inklusive ett brett styre på 25,5 cm, kan du enkelt styra skotern och uppleva en smidig åktur. De 10-tums punkteringssäkra slanglösa däcken absorberar stötar och förbättrar greppet, vilket ger en mer bekväm och säker körupplevelse. Dessutom är KQi2 Pro utrustad med en kraftfull LED-strålkastare och en mekanisk klocka för att förbättra synligheten och ge en extra touch av stil.

Batteri och räckvidd

KQi2 Pro har ett litiumbatteri med stor kapacitet på 365 Wh. Detta batteri laddas med regenerativ bromsning, vilket innebär att det återvinner energin från bromsningen för att maximera räckvidden. Med en maximal räckvidd på 40 km kan du vara säker på att du kan ta dig dit du behöver utan att oroa dig för laddningsångest. Batteriet har en laddningstid på 6 timmar, vilket gör det enkelt att hålla skotern redo för nästa äventyr.

Vårt omdöme

NIU KQi2 Pro är en kraftfull och intelligent elskoter som erbjuder en rad fördelar för stadsmiljön. Med sin starka motor, säkra bromssystem och bekväma design är denna skoter perfekt för korta pendlingsresor, utflykter i staden eller till och med tävlingar med vänner. Dess batteri med stor kapacitet och regenerativa bromssystem ger en imponerande räckvidd och minskar behovet av frekvent laddning. Med sin smarta anslutning till appen och LED-skärmen ger KQi2 Pro dig också möjlighet att anpassa din åktur och få viktig statistik om dina resor.

Frågor & svar

Vilken är den maximala hastigheten för NIU KQi2 Pro?

Svaret är att den maximala hastigheten för NIU KQi2 Pro är 20 km/h.

Hur lång är laddningstiden för skoterns batteri?

Laddningstiden för NIU KQi2 Pros batteri är 6 timmar.

Vad är den maximala räckvidden för KQi2 Pro?

KQi2 Pro har en maximal räckvidd på 40 km, vilket gör det möjligt att ta sig runt staden utan problem.

Vilka fördelar har KQi2 Pro i jämförelse med andra märken?

NIU KQi2 Pro utmärker sig genom sin kraftfulla motor, säkra bromssystem och regenerativa bromsfunktion som ökar energiåtervinningen. Dessutom erbjuder den en bekväm och användarvänlig körupplevelse med sitt breda styre och punkteringssäkra däck. NIU är också känt för sin höga kvalitet och erbjuder en 2-årig eller 90-180 dagars reservdelsgaranti samt lokal eftermarknadsservice.