Moppe.org logo

Segway Ninebot KickScooter F20D

Segway Ninebot KickScooter F20D är en elsparkcykel som kombinerar stil, prestanda och användarvänlighet. Tillverkad av Segway, ett företag känt för sin innovativa teknik inom personlig transport, och drivs av Ninebot-motorer, levererar denna sparkcykel en fantastisk körupplevelse för både ungdomar och vuxna. Med sin fräscha design och imponerande funktioner är KickScooter F20D en populär produkt på marknaden för eldrivna fordon.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

En av de främsta fördelarna med Segway Ninebot KickScooter F20D är dess kraftfulla motor och imponerande prestanda. Den drivs av en högkvalitativ Ninebot-motor som ger en maximal hastighet på upp till 20 km/h. Med denna hastighet kan du snabbt ta dig fram i staden eller på längre pendlingssträckor. Motorn är också utformad för att klara lutningar på upp till 10%, vilket gör att du kan navigera genom kulliga terränger med lätthet.

Mångsidighet och användarvänlighet

Segway Ninebot KickScooter F20D är utformad med användarens bekvämlighet och mångsidighet i åtanke. En av de mest anmärkningsvärda funktionerna är dess hopfällbara design. Med bara två enkla steg kan du enkelt vika ihop sparkcykeln med en hand och förvara den på ett praktiskt sätt när den inte används. Dess kompakta storlek gör att du kan ta med den överallt eller enkelt stuva undan den i trånga utrymmen.

Förutom dess hopfällbara funktion har KickScooter F20D också ett innovativt elektroniskt bromssystem. Med två oberoende bromsar - en elektronisk framhjulsbroms och en skivbroms på bakhjulet - erbjuder sparkcykeln snabb och exakt bromsprestanda i alla väderförhållanden. Detta ger dig en säker och pålitlig körupplevelse.

Batteri och räckvidd

När det gäller batteritid och räckvidd imponerar Segway Ninebot KickScooter F20D. Med en laddningstid på upp till 3,5 timmar kan du snabbt få batteriet fulladdat och vara redo att ge dig ut på vägarna. Sparkcykeln har en maximal räckvidd på cirka 20 km, vilket gör den perfekt för kortare pendlingsresor och utforskning av staden.

Det intelligenta batterihanteringssystemet (BMS) säkerställer en lång batterilivslängd och skyddar mot överhettning, kortslutning och överladdning. Dessutom är laddningsanslutningen placerad på stegbrädan för enkel åtkomst och användarvänlighet.

Vårt omdöme

Segway Ninebot KickScooter F20D är en imponerande elsparkcykel som kombinerar stil, prestanda och användarvänlighet. Med sin fräscha design och kraftfulla motor erbjuder den enastående körupplevelse och möjligheten att nå upp till 20 km/h. Dess hopfällbara design gör att den kan förvaras och transporteras med lätthet, och det elektroniska bromssystemet garanterar säkerhet och pålitlighet. Med en laddningstid på upp till 3,5 timmar och en räckvidd på cirka 20 km är den perfekt för dagliga pendlingsresor och äventyr i staden.

Frågor & svar

Vilken åldersgrupp är Segway Ninebot KickScooter F20D lämplig för?

Segway Ninebot KickScooter F20D rekommenderas för personer över 14 år.

Vad är den maximala hastigheten och räckvidden för sparkcykeln?

KickScooter F20D har en maximal hastighet på upp till 20 km/h och en räckvidd på cirka 20 km.

Har sparkcykeln några säkerhetsfunktioner?

Ja, Segway Ninebot KickScooter F20D är utrustad med en LED-strålkastare och bromsljus för ökad synlighet. Den har också certifierade reflektorer för användning i svagt ljus.

Hur lång tid tar det att ladda batteriet?

Det tar upp till 3,5 timmar att ladda batteriet på Segway Ninebot KickScooter F20D.