Moppe.org logo

Segway Ninebot Kickscooter MAX G30D II

Segway Ninebot Kickscooter MAX G30D II är en imponerande elektrisk sparkcykel och en uppgraderad version av sin föregångare. Denna toppmodell är utformad för att imponera på både erfarna och nya användare. Med enastående prestanda, förbättrad mångsidighet och användarvänlighet är G30D II idealisk för långturspendlare som letar efter pålitlig och bekväm transport.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

G30D II är utrustad med en kraftfull motor på 350 W nominell effekt och 700 W maximal effekt. Denna motor ger tillräckligt med kraft för att nå en imponerande topphastighet på 20 km/t. Med denna hastighet kan användarna enkelt navigera genom stadsmiljöer och nå sina destinationer snabbt och effektivt. Dessutom kan G30D II hantera stigningar på upp till 20%, vilket gör den idealisk för kuperade terränger.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av de främsta fördelarna med G30D II är dess mångsidighet. Denna sparkcykel är utformad för att ge en bekväm körupplevelse på olika typer av underlag, inklusive asfalt och trottoarer. De pneumatiska, slanglösa däcken är utrustade med ett gelélager på insidan, vilket minskar risken för punkteringar och ger en jämnare körning. För att öka säkerheten är G30D II också utrustad med framljus och bakljus, vilket gör att användarna kan vara synliga för andra trafikanter även under mörka förhållanden.

Dessutom erbjuder G30D II olika körlägen, inklusive Eco, Drive, Sport och Fotgängare. Dessa lägen kan anpassas efter användarens preferenser och körförhållanden. Sparkcykeln har också en integrerad klocka som gör det enkelt att hålla koll på tiden under resan.

Batteri och räckvidd

G30D II är utrustad med ett imponerande batteri på 551 Wh, vilket ger en imponerande räckvidd på upp till 65 km på en enda laddning. Denna långa räckvidd gör det möjligt för långturspendlare att bekvämt resa till och från sina destinationer utan att behöva oroa sig för att ladda batteriet under dagen. Det inbyggda Smart Battery Management Systemet ser till att batteriet utnyttjas optimalt och förlänger dess livslängd.

Uppladdningstiden för G30D II är cirka 6 timmar, vilket gör att användarna kan ladda sparkcykeln under natten eller när den inte används. Det är viktigt att komma ihåg att laddningstiden kan variera beroende på olika faktorer, såsom temperatur och batterinivå.

Vårt omdöme

Segway Ninebot Kickscooter MAX G30D II är utan tvekan en imponerande elektrisk sparkcykel som erbjuder enastående prestanda och funktionalitet. Med sin kraftfulla motor, långa räckvidd och mångsidighet är den idealisk för långturspendlare som söker en pålitlig och bekväm transportlösning. Dess användarvänliga funktioner, inklusive olika körlägen och säkerhetsfunktioner, gör den till ett utmärkt val för användare i olika åldrar och erfarenhetsnivåer. Med G30D II kan man njuta av en smidig och bekväm körning i stadsmiljöer och till och med på lätt terräng.

Frågor & svar

Vilken åldersgrupp rekommenderas G30D II för?

G30D II rekommenderas för personer från 15 år och uppåt.

Vilken är den maximala belastningen som G30D II kan bära?

G30D II kan bära en maxbelastning på 100 kg.

Vilka typer av underlag kan G30D II köras på?

G30D II kan köras på asfalt och cykelbanor.

Har G30D II stötdämpare?

Nej, G30D II är inte utrustad med stötdämpare.