Moppe.org logo

Segway Ninebot Kickscooter MAX G30E II

G30E II KickScootern är en modell från Segway och en av de starkaste och mest kraftfulla. Med imponerande egenskaper och robust konstruktion är denna skoter utformad för långturspendlaren som behöver pålitlig och bekväm transport i stadsmiljö. Oavsett om du kör på asfalt eller lätt terräng så kommer G30E II att leverera en enastående körupplevelse och möta dina behov.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

Med en nominell motorkraft på 350W, och en maximal motorkraft på 700W, ger G30E II en imponerande acceleration och topphastighet. Du kan nå en toppfart på 25 km/h och tack vare den kraftfulla motorn klättrar skotern upp till 20% stigning utan problem. Denna prestanda gör att du enkelt kan ta dig upp för backar och kullar utan att förlora hastighet eller kraft.

Mångsidighet och användarvänlighet

G30E II är byggd för att vara mångsidig och användarvänlig. Med pneumatiska, slanglösa däck kan du njuta av en smidig och komfortabel körning, även på ojämna underlag. De stora däcken kan hantera småsten och ger dig stabilitet och kontroll under hela resan. För att förhindra punkteringar är däcken utrustade med ett extra gelélager på insidan.

För att säkerställa en trygg körning är G30E II utrustad med framljus och bakljus som ger god synlighet i mörker eller dåliga ljusförhållanden. Du kan även vara säker på att skotern stannar i tid, tack vare den främre trumbromsen och den extra elektroniska bromsen på baksidan. Även om trumbromsens kabel skulle bli skadad, kommer den elektroniska bromsen att fungera som en reserv.

Batteri och räckvidd

G30E II är utrustad med ett kraftfullt 551 Wh-batteri som ger dig en imponerande räckvidd på upp till 65 km på en enda laddning. Oavsett om du behöver pendla till jobbet eller ta en längre tur runt staden, kommer du inte behöva oroa dig för att batteriet tar slut. Det inbyggda Smart Battery Management Systemet säkerställer att batteriet används på ett optimalt sätt, vilket ger dig längre körsträcka och en effektivare användning av energin.

Vårt omdöme

G30E II KickScootern är verkligen en imponerande elskoter som erbjuder kraft, pålitlighet och komfort för långturspendlare. Med en stark motor, imponerande prestanda och förmåga att klättra uppför branta backar, kan du lita på att den tar dig dit du behöver vara. Dess mångsidighet och användarvänliga funktioner gör att du kan njuta av en smidig och bekväm körning oavsett underlag. Det kraftfulla batteriet ger dig en imponerande räckvidd, och du kan vara säker på att skotern är byggd för att hålla.

Frågor & svar

Vilka är de olika inställningarna på G30E II KickScootern?

G30E II har fyra olika inställningar: Eco, Drive, Sport och Fotgängare. Dessa inställningar låter dig anpassa hastigheten och prestandan efter dina preferenser och körförhållanden. I Eco-läget sparar skotern energi och ger dig längre räckvidd, medan Sport-läget ger dig maximal prestanda och hastighet.

Hur lång tid tar det att ladda G30E II KickScootern?

Det tar cirka 6 timmar att ladda G30E II KickScootern helt från tomt batteri. Det rekommenderas att du använder den medföljande laddaren och ansluter den till ett standarduttag för bästa resultat.

Vilken typ av bromssystem har G30E II KickScootern?

G30E II är utrustad med både en främre trumbroms och en extra elektronisk broms på baksidan. Detta ger dig en pålitlig och effektiv bromsförmåga, även om trumbromsens kabel skulle bli skadad.

Är G30E II KickScootern vattentålig?

Ja, G30E II har en IPX5-rating, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk och lätt regn. Du kan använda skotern i regnväder utan att behöva oroa dig för vattenskador. Det rekommenderas dock att undvika att köra i kraftigt regn eller genom djupa vattenpölar för att bevara skoterns prestanda och livslängd.