Moppe.org logo

Mi Electric Scooter Essential

Mi Electric Scooter Essential är en prisvärd och pålitlig elsparkcykel som erbjuder både stil och funktionalitet. Med sin kompakta och smidiga design är denna elscooter perfekt för användare som behöver ta sig kortare sträckor snabbt och bekvämt.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

En av de viktigaste aspekterna av en elsparkcykel är dess motor och prestanda. Mi Electric Scooter Essential är utrustad med en kraftfull borstlös DC-motor på 250 W, vilket gör att du kan ta dig fram lätt och bekvämt. Med en maxhastighet på 20 km/h kan du snabbt och smidigt navigera genom stadens gator. Scootern har också ett dubbelt bromssystem med en regenerativ bromsskiva på det bakre däcket och ett E-ABS-system på det främre däcket, vilket ger pålitlig och säker bromskraft.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av fördelarna med Mi Electric Scooter Essential är dess mångsidighet och användarvänlighet. Den har en elegant och tidlös design med en kaross tillverkad av en robust aluminiumlegering. Med en vikt på endast 12 kg är den lätt att bära och enkel att fälla upp på bara 3 sekunder. Detta gör att du kan ta med din scooter överallt, vare sig det är i bilen eller på tunnelbanan. Dessutom är den utrustad med två pneumatiska däck med halkskydd och stötdämpare, vilket ger en smidig och bekväm körning oavsett väderförhållanden.

Batteri och räckvidd

Mi Electric Scooter Essential har en imponerande kapacitet på 187 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Batteriet ger en körsträcka på upp till 20 km, vilket är tillräckligt för de flesta kortare resor. Batteriets prestanda kan dock variera beroende på faktorer som användarvikt, terräng och hastighet. För att ladda scootern kan du enkelt ansluta den till ett vanligt vägguttag, och laddningstiden är cirka 3 timmar. Med den intuitiva LED-skärmen kan du enkelt hålla koll på batterinivån och andra viktiga parametrar under din körning.

Vårt omdöme

Mi Electric Scooter Essential är en pålitlig och prisvärd elscooter som passar perfekt för kortare resor i staden. Med sin kraftfulla motor, smidiga design och användarvänliga funktioner erbjuder den en bekväm och säker körupplevelse. Dess batteri ger tillräcklig räckvidd för de flesta kortare resor, och dess mångsidighet gör den enkel att transportera och använda i olika situationer. Om du letar efter en prisvärd och pålitlig elscooter, kan Mi Electric Scooter Essential vara ett utmärkt val.

Frågor & svar

Vilken är den maximala hastigheten på Mi Electric Scooter Essential?

Mi Electric Scooter Essential har en maximal hastighet på 20 km/h.

Hur lång är körsträckan på Mi Electric Scooter Essential?

Mi Electric Scooter Essential har en körsträcka på upp till 20 km på en enda laddning, men det kan variera beroende på användarvikt och terräng.

Finns det några säkerhetsfunktioner på Mi Electric Scooter Essential?

Ja, Mi Electric Scooter Essential är utrustad med ett dubbelt bromssystem inklusive en regenerativ bromsskiva och ett E-ABS-system vilket ger pålitlig och säker bromskraft.

Kan jag ansluta Mi Electric Scooter Essential till min smartphone?

Ja, du kan ansluta Mi Electric Scooter Essential till Mi Home-appen och få en överblick över hastighet, körsträcka och batterinivå direkt i din smartphone. Appen är kompatibel med både Android och iOS-enheter.