Moppe.org logo

ZERO 10X

ZERO 10X är en elektrisk sparkcykel som har utformats för att möta kraven från både terrängkörning och stadskörning. Tillverkaren har tagit inspiration från terrängdämpning och implementerat den i en produkt som kan hantera ojämn terräng i stadsmiljöer. Med imponerande egenskaper och hög prestanda har ZERO 10X vunnit över entusiaster runt om i världen.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

En av de mest imponerande egenskaperna hos ZERO 10X är dess motor. Med motorer i båda hjulen erbjuder den en kraftfull och smidig körupplevelse. Med en nominell effekt på 2000 W och en toppeffekt på 3600 W är ZERO 10X en av de starkaste elsparkcyklarna på marknaden. Detta gör att den kan ta sig upp för branta lutningar på upp till 35% utan problem. Oavsett om du kör i terräng eller på stadsgator kommer ZERO 10X att ge tillräckligt med kraft för att klara av alla utmaningar du stöter på.

Mångsidighet och användarvänlighet

ZERO 10X är utformad för att vara mångsidig och användarvänlig. Med sitt dämpningssystem fram och bak erbjuder den en jämn och bekväm körupplevelse även över ojämnheter och hinder. De stora och breda 10x3'' däcken i kombination med det dubbla skivbromssystemet ger utmärkt grepp och bromskraft, vilket ger föraren förtroende och säkerhet. Oavsett om du navigerar genom trånga stadsgator eller tar dig fram på terrängstigar kommer ZERO 10X att ge dig en smidig och stabil åktur.

Batteri och räckvidd

När det gäller batteri och räckvidd imponerar ZERO 10X också. Med en batterikapacitet på upp till 1260 Wh kan den ge en optimal räckvidd på upp till 110 kilometer. Detta gör att du kan köra längre sträckor utan att oroa dig för att batteriet tar slut. Oavsett om du använder den för dagliga pendlingsresor eller för äventyr på landsbygden kan du lita på att ZERO 10X levererar tillräcklig kraft och räckvidd.

Vårt omdöme

ZERO 10X är en imponerande elsparkcykel som har utformats för att erbjuda enastående prestanda och mångsidighet. Med sin kraftfulla motor, avancerade dämpningssystem och imponerande batterikapacitet kan den hantera alla terränger och utmaningar som du kan stöta på. Den erbjuder en bekväm och smidig körupplevelse och är perfekt för både stadskörning och terrängkörning. Om du letar efter en pålitlig och kraftfull elsparkcykel är ZERO 10X definitivt ett bra val.

Frågor & svar

Vilken typ av dämpning har ZERO 10X?

ZERO 10X har ett dämpningssystem både fram och bak för att ge en jämn och bekväm körupplevelse, även över ojämnheter och hinder.

Vad är den maximala räckvidden för ZERO 10X?

ZERO 10X har en optimal räckvidd på upp till 110 kilometer, vilket gör den idealisk för längre resor utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut.

Kan ZERO 10X användas i terrängmiljöer?

Ja, ZERO 10X är utformad för att hantera terrängkörning. Med sina kraftfulla motorer och dämpningssystem kan den klara av även de mest utmanande terrängförhållandena.

Vilken typ av bromssystem har ZERO 10X?

ZERO 10X är utrustad med ett dubbel skivbromssystem, vilket ger utmärkt bromskraft och säkerhet under körning i olika förhållanden.