Moppe.org logo

Segway Ninebot by Kickscooter F40D II

Segway Ninebot by Kickscooter F40D II är den senaste tillskottet i F-serien av elsparkcyklar. Med sitt nya slimline-design och förstärkta konstruktion kombinerar den de bästa funktionerna från tidigare generationer av KickScooters. F40D II erbjuder en kombination av kompakt komfort och förbättrad prestanda, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för både ungdomar och vuxna.

Räckvidd:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Motor och prestanda

F40D II är utrustad med en kraftfull 350 W motor som ger tillräckligt med kraft för att nå en topphastighet på 20 km/h. Detta gör att användarna kan förflytta sig snabbt och smidigt genom stadens gator. Dessutom har F40D II en imponerande maxstigning på 20 %, vilket gör att den kan ta sig upp för branta backar utan problem. Med sina 10-tums pneumatiska däck, som är utrustade med ett invändigt gelskikt, erbjuder F40D II en mjuk och bekväm körning även på ojämna underlag. Tyngdpunkten är också lågt placerad tack vare batteriets integration under bottenplattan, vilket ger bättre balans och väggrepp.

Mångsidighet och användarvänlighet

En av de främsta fördelarna med Segway Ninebot F40D II är dess mångsidighet och användarvänlighet. Den är utformad för att passa både tonåringar och vuxna med en åldersrekommendation på 14+. Med en maxbelastning på 120 kg kan F40D II bära användare av olika storlek och vikt. Den erbjuder också olika inställningar för att passa olika behov och preferenser. Med Eco-, Standard-, Sport- och Walk-lägen kan användarna anpassa sin körupplevelse efter önskemål.

Batteri och räckvidd

F40D II är utrustad med ett kraftfullt BMS-batterisystem med en kapacitet på 367 Wh / 10,2 Ah. Detta batterisystem säkerställer att all batterikraft används effektivt och skyddar mot överhettning, kortslutning, överladdning och urladdning. Med en laddningstid på endast 6,5 timmar kan användarna snabbt få sin F40D II redo för användning. Den imponerande räckvidden på upp till 40 km gör att användarna kan ta sig längre sträckor utan att oroa sig för att batteriet ska ta slut. Det är värt att nämna att även om F40D II har en IPX5-klassificering, vilket gör den motståndskraftig mot vattensprut, är den inte helt vattentät och bör undvikas att köra genom djupa vattenpölar.

Vårt omdöme

Segway Ninebot by Kickscooter F40D II är en imponerande elsparkcykel som erbjuder en kombination av stil, prestanda och användarvänlighet. Med sin kraftfulla motor, imponerande maxhastighet och lång räckvidd är den perfekt för pendling och korta resor i stadsmiljö. Dess kompakta design och låga tyngdpunkt gör den lätt att hantera och ger en stabil körupplevelse. F40D II är också utrustad med viktiga säkerhetsfunktioner, såsom elektroniska bromsar, starka skivbromsar och reflexer för ökad synlighet. Med dessa egenskaper kan användare känna sig trygga och säkra när de utforskar stadens gator.

Frågor & svar

Vilken åldersgrupp rekommenderas Segway Ninebot F40D II för?

Segway Ninebot F40D II rekommenderas för personer från 14 år och äldre. Den är utformad för att passa både ungdomar och vuxna.

Vad är den maximala hastigheten för F40D II?

F40D II har en topphastighet på 20 km/h, vilket ger användarna möjlighet att förflytta sig snabbt och effektivt.

Hur lång är räckvidden för F40D II?

F40D II har en imponerande räckvidd på upp till 40 km. Detta gör att användarna kan ta sig längre sträckor utan att oroa sig för att batteriet ska ta slut.

Vilka säkerhetsfunktioner har F40D II?

F40D II är utrustad med flera viktiga säkerhetsfunktioner. Den har elektroniska bromsar och en stark skivbroms på bakhjulet för att ge användarna full kontroll över hastigheten. Dessutom har den både fram- och bakljus samt reflexer för ökad synlighet och en mekanisk ringklocka för att varna andra trafikanter.